Приложение

Ако вземете концентрирана моноесенция тя се разрежда преди приема по следния начин: 7 капки от разтвора се прибавят в 30 ml смес (25 ml пречистена вода + 5 ml бренди). От получената смес се приемат по 7 капки дневно под езика от 2 до 4 седмици.

Ако предпочетете готова комбинация нейния прием е: по 7 капки дневно сутрин и вечер под езика. Комбинираните цветни есенции се продават в готов за употреба вид.

Повечето есенции се приемат в продължение на 14 дни при психо-емоционални проблеми и 1 месец ако сте ги соматизирали и вече има оплаквания от различни органи и системи. Но ако почувствате ,че имате нужда от по-продължителен прием няма противопоказания за това. Не забравяйте, че нашето тяло знае и усеща най-добре. Доверете се на интуицията си.

Познато ли ви е състоянието в което искате промяна, но не можете да направите стъпката. Когато децата ви не искат да опитат нищо ново и различно – във възрастта между 2-7 години – най-силно изразено е това състояние по отношение на храната. Каквото и да правите, колкото и да се стараете, те се хранят само с два или три типа храна.
Решението за това би могла да бъде австралийската цветна есенция Freshwater Mangroove.
При три деца дадена в прием от 14 дни два пъти дневно по 7 капки сутрин при събуждане и вечер при заспиване имаше трайно събуден интерес към по-различни храни от стандартно приеманите от тях.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре